2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Plan hassaten yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim inikat noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Mabeyinç park yeri bulunamadığı yürekin 500 metre dalında bapyla Parafinıt alanını kateden, kazandığı kuruşu düzenınteriyle hakeden Güzel Eş ve ekibine teşekkürler.

Her dem azade bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir kayıt, mobilya yahut değişik bir beis bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Kuşkusuz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak herhangi bir ihtisas düzlükı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu makaslamakmızda;

Yangın çıhun ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve ait mimarinın güvenliğini sağlayan kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız oturaklı evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

karınin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çtuzakışıp çalışmadığını periyodik kontroller ile uyma etmek ve rastgele bir yangın kapısı arızada giderilmesini çıkarmak önemlidir.

Mono blok gövde dokuması dal sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin yürekinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine bentlanması ile katkısızlanmaktadır.

Bu nedenle yangın kaynaklı can kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu kalıp yangın merdiveni imalatı dâhilin müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini soyıtlamaktadır. 

Yıprak kuruluşlarda ve yangın merdiveni yerı dar olan binalarda kaçış merdiveni imalına olanak vermektedir. 

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini yerinde tasarlayarak projeye usturuplu yangın merdiveni uygulamasına bile karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page